Hvorfor få en ny hjemmeside

Der er et utal af grunde til, at få en ny hjemmeside, men du skal selvfølgeligt gøre det af de rette grunde hvis der skal være et formål med det, nedenfor har vi listet 5 gode grunde til, at få en ny hjemmeside igennem Adwise-media

5 gode grunde til at få en ny hjemmeside

Mobil/tablet tilpasning af hjemmeside

I 2013 oversteg søgningerne fra mobile enheder, som tablets og smartphones antal søgninger fortaget på computere.

De faktuelle tal viser imidlertid, at 80% af brugerne, vælger, at gå videre fra din hjemmeside, hvis de for en dårlig oplevelse.

Mobiltelefoner er selvfølgelig en ting, men samlet set er der over 200 forskellige skærmstørrelser man skal tage højde for, når man bygger en ny hjemmeside idag, derfor er der ikke længere nok at lave et almindeligt mobilsite.

Så hos Adwise media bygger vi din hjemmeside i det der hedder responsive webdesign, der tilpasser sig alle skærmstørrelser og platforme.

Nyt lækkert design

Måske har du fået lavet din hjemmeside for en del år siden, måske har du haft et bureau der ikke levede op til hvad de lovede. Måske har du fået hjælp af en godhjertet ven eller et familie medlem, hvor resultatet måske ikke er blevet præcis som du havde drømt om, eller måske har du selv givet det et forsøg men har måttet sande, at man bør gøre det man er bedst til.

Det er i og for sig uden betydning, for hos Adwise Media leverer vi gennemarbejdede designs ud fra dine krav og ønsker, yder mere vil vi også løbende komme med forslag til hvordan du kan få et endnu lækrere design, der får din virksomhed til at fremstå meget mere professionel.

Brugervenlighed

Alfa omega for, at dine kunder ønsker, at blive på din hjemmeside længe nok til, at de ønsker, at kontakte dig er bruger venlighed, hos Adwise media er et af vores specialer netop brugervenlighed og navigations design.

Vi bestræber os på, at dine kunder kan komme fra en hvilken som helst underside til en hver anden med 1-2 klik, dette kommer selvfølgeligt an på kompleksiteten af hjemmesiden, men er stadigt en fantastisk målsætning.

Konvertering

Mange virksomheder poster en masse penge i reklamer og annoncer og får aldrig en eneste henvendelse, dette får mange til at konkludere, at markedsføring bare ikke virker for dem, men det er ikke nødvendigtvis helt sandt.

For at lave en hjemmeside uden at markedsføre den, er lidt som at ligge sin butik midt i Sahara, dem der finder dig er virkeligt tørstige, men der er langt imellem snapsene. Men at markedsføre en hjemmeside der ikke tager højde for konvertering, er som at ligge en butik uden betjening midt på strøget, der kommer mange mennesker ind men hvis de bliver i tvivl om hvordan de skal handle så smutter de igen meget hurtigt.
Så svaret er måske ikke mere markedsføring men lidt konverteringsoptimering af din hjemmeside.

Support og CMS

Hos adwise media ved vi, at tiden til opdatering af hjemmesider i de små og mellemstore virksomheder er knap, her er det kunderne der er i fokus fra morgen til aften.

Derfor har vi til alle løsninger der bliver hostet hos en af vores samarbejdspartnere tilknyttet, en servicepakke der betyder for vores kunder, at de blot behøver sende en mail, så opdaterer vi hjemmesiden for dem. Yder mere har vi tilknyttet verdens mest populære CMS system “WordPress”, der gør vores kunder i stand til at opdatere deres egen hjemmeside med tekster og billeder, nemmere end de kan opdatere deres facebook profil og er de i tvivl om hvordan de gør det kan de både ringe og maile så hjælper vi gerne med at guide dem igennem.

Bliv ringet op