FIRMA SIDE PÅ FACEBOOK

Målrettede annoncer

FACEBOOK ANNONCE

Vil man benytte sig af Facebook annoncering, så bliver man introduceret for mange forskellige annoncetyper. Det omfatter først og fremmest remarketing, som er blevet mere og mere udbredt de seneste år. Derudover findes der også boost / sponsorerede opslag. Hvorvidt man vælger den ene eller den anden annoncetype er ikke altid det vigtigste. Derimod er det indholdet, der er den mest afgørende faktor.

Takket være målrettede annoncer, kan du udbrede kendskabet til din virksomhed til endnu flere forbrugere i din målgruppe. Det er vel at bemærke forbrugere, som ikke nødvendigvis ville blive præsenteret for din virksomhed på anden vis. I den anledning fokuseres der på, at både tekst, links og billeder er tilpasses den valgte målgruppe.

Øg salget i din virksomhed med en Facebook annonce

Adwise Media har mange års erfaring i at oprette annoncer på de sociale medier. Ydermere har vi kendskab til forbrugerens adfærd, hvorfor du trygt kan overlade annonceringen på de sociale medier til os.

Vil du også gerne have succes med din Facebook annonce, så skal du være meget velkommen til at kontakte os. Kontakter du os, fortæller vi dig gerne om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå et succesfuldt resultat.

RING:                   +45 93 20 50 20
SEND MAIL:        erhverv@adwise.dk

NÅ UD TIL FLERE KUNDER

Alt skal passe til din målgruppe

SE OGSÅ ANDRE LØSNINGER

We make wise soloutions

Book et møde nu