FIRMA PROFIL PÅ FACEBOOK

3 millioner Danskere bruger Facebook

FACEBOOK PROFIL

Hvorfor skal min virksomhed på Facebook?

Facebook er verdens mest benyttede sociale medie. Alene i Danmark er der over 3 millioner aktive brugere, hvilket omfatter omkring halvdelen af landets befolkning. Det betyder, at denne platform er oplagt til markedsføring af din virksomhed.

En Facebook side har kun effekt, hvis den vedligeholdes. Det er vigtigt, at man som virksomhed laver kontinuerlige opdateringer med det formål at fange forbrugerens interesse. Lykkedes man med at lave et opslag med viral effekt (viral markedsføring), så kan man opnå stor eksponering.

Skal man lave et opslag på Facebook, skal man ikke blot dele gode tilbud og nyheder. Det er også muligt at afholde konkurrencer, som ofte er en meget effektiv måde at aktivere brugerne på. Ønsker man at lave en konkurrence på Facebook, er der mange forskellige regler og betingelser, man skal tage hensyn til. Hos Adwise Media er vores online markedsføringsspecialister up-to-date med de gældende krav og regler på området. Derfor har vi gode forudsætninger for at tilbyde rådgivning i kampagner på Facebook.

Sælg mere med en professionel Facebook side

Virksomhedens Facebook profil kan på nogen måder sammenlignes med en hjemmeside, da det er et professionelt ansigt udadtil. Skal din Facebook side fremstå professionelt, er det nødvendigt, at den er både indbydende og lækker. Adwise Media er dygtige til at sikre, at sammenhængen i det visuelle udtryk mellem hjemmesiden og brugen af de sociale medier går hånd i hånd.

Likes kommer ikke af sig selv. Det kræver derimod hårdt arbejde, og man skal være villig til at bruge meget tid og mange ressourcer. Hos Adwise Media råder vi over professionelle medarbejdere, som har specialiseret sig i online markedsføring.

Adwise Media kan hjælpe med alt, hvad der vedrører sammensætning og planlægning af kampagner. Ydermere kan vi hjælpe vi med at skabe konkurrencer og nyhedsrelaterede opslag, som skaber den rette opmærksomhed på jeres Facebook side.

RING:                   +45 93 20 50 20
SEND MAIL:        erhverv@adwise.dk

NÅ UD TIL FLERE KUNDER

Firmaets personlige identitet

SE OGSÅ ANDRE LØSNINGER

We make wise soloutions

Book et møde nu