GOOGLE ADWORDS DIN BEDSTE VEN

Målrettede annoncer for din virksomhed

GOOGLE ADWORDS

Vil du sikre dig, at din Google Adwords kampagne virker optimalt, så er det afgørende, at din online løsning hænger sammen. Vi anbefaler, at man afgrænser kampagnen, så man ikke spilder en masse annoncekroner på noget, der ikke fungerer.

Adwise Media kigger nærmere på din Google Adwords kampagne for at sikre, at annoncen er så effektiv som overhovedet muligt. Ambitionen er at sikre en målrettet og effektiv indsats, der skaber profit og kan mærkes på bundlinjen i din virksomhed.

Google har ændret deres opsætning på side 1. Det betyder, at der ikke længere er Google Adwords annoncer i højre side af søgeresultaterne. Med udgangspunkt i denne ændring er det kun blevet vigtigere at tænke over, hvor og hvordan man vil have vist sin kampagner. Det er en realitet, at Google er styret af udbud og efterspørgsmål, hvorfor det er vigtigt at optimere på alle vigtige parametre.

Opsætning af professionel Google Adwords kampagne

Skal der oprettes en ny Google Adwords kampagne, så er der rigtigt mange ting, man skal have med i sine overvejelser. Adwise Media anbefaler, at du booker et møde med en af vores online markedsføringsspecialister. Det er en gylden mulighed for, at alle relevante elementer belyses, og vi i fællesskab kan ramme den helt rigtige løsning.

Skal man arbejde hen mod et resultat der fungerer, skal man være opmærksom på, at Google elsker sine egne produkter. Derfor er det helt naturligt, at Google også fremhæver sine egne produkter i søgeresultaterne.

Adwise Media kan hjælpe dig med at implementere alle Googles relevante produkter, så vi kan sikre din virksomhed en optimal placering.

Vores dygtige markedsføringsspecialister vil gerne formidle og forklare, hvorfor det er vigtigt for din virksomhed at oprette en Google Adwords kampagne.

Vi sidder klar til at hjælpe dig lige nu. Alt du skal foretage dig er at kontakte vores erhvervsafdeling, hvor vi vil gøre dig meget klogere på, hvad vi kan tilbyde.

RING:                   +45 93 20 50 20
SEND MAIL:        erhverv@adwise.dk

DIN PLACERING PÅ GOOGLE

Hurtigste vej til side 1

Få et uforpligtende tilbud

Ring på telefon 93 20 50 20

Eller udfyld nedenstående formular, så ringer en af vores erfarne konsulenter dig op.

SE OGSÅ ANDRE LØSNINGER

We make wise soloutions

Book et møde nu