Meld dig ind i marketing-eliten

Marketing praktikant

Brænder du for marketing, og kunne du tænke dig at kickstarte din karriere i et marketing-bureau, der vækster sine kunders forretninger?

Vi oplærer dig så du skaber værdi for vores kunder, og skaber du værdi for vores kunder, vil du være en kvalificeret kandidat i de fleste marketingbureauer.

Hvordan fungerer praktikforløbet?

Du vil blive kørt igennem vores praktikforløb, der er baseret på vores “action beats knowledge” princip. Vi tror inderligt på at 3 måneder hos os giver dig flere ressourcer og mere brugbar viden, som du kan tage med ud på arbejdsmarkedet end 3 år mere på en skole.

Igennem forløbet vil du selvfølgelig have løbende sparring og uddannelse med vores senior marketingspecialister, ligesom de løbende kommer til at vejlede dig i det arbejde du laver. For hos os kommer du til at arbejde med rigtige kunder og rigtige forretninger, og derfor skal vi også være 110% sikre på, at det output som vi leverer til dem er noget som vi alle kan være stolte over.

Med andre ord er du ikke alene med ansvaret, men du for lov at arbejde selvstændigt i rammer, der giver dig de bedste forudsætninger for at tage din karriere til et nyt niveau og gøre dig selv attraktiv på arbejdsmarkedet.

 

Hvilke retninger kan du vælge i praktikken?

Kunne vi gøre dig til verdensmester i alt på et enkelt praktikforløb, så havde vi gjort det. Men virkeligheden er, at hvis du skal stå på den anden side og være den bedste udgave af dig selv, og hvis vi som virksomhed også skal nå, at få noget ud af de ressourcer vi kaster i at oplære dig, så skal vi vælge en retning.

Vi har følgende muligheder:

  • SEO-Specialist
  • Adwords-Specialist
  • Facebook-Specialist
  • Content marketing-specialist
  • Webdesign -og udvikling

Vi finder i samråd den vej, der giver bedst mening for dig, baseret på dine karrieremål og laver en uddannelsesplan, der underbygger dette.

Er der spørgsmål til stillingen kan du ringe til Mick Guldbach på telefon: 93 40 40 50 eller sende en mail til mick@adwise.dk

Bonusinfo om Adwise Media

  • Vi hjælper over 500 virksomheder med deres marketing
  • 40% af vores medarbejdere er startet i vores eget praktik forløb – Så selvom der ikke er en jobgaranti, så står du forrest i køen når vi skal fastansætte
  • Vores nuværende senior marketing-managers har 5 – 13 års erfaring med online marketing
  • Virksomheden er etableret i januar 2015 og til trods for vi kun har eksisteret i små 5 år, så er vi målt på vækst, resultater og anerkendelse, blandt de mest fremstormende marketingbureauer i Danmark

Ansøg job

A webform by Podio - click here to get yours

Ansøg om jobbet her

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og vil gerne love at den blive læst igennem, da vi tager vores ansøgere meget seriøst, i og med det er potentielle fremtidige kollegaer.

Derfor forventer vi selvfølgeligt også at du som ansøger, tager os seriøst og kun sender en ansøgning hvis du har en interesse i jobbet og ikke sender den fordi du skal sende 2 ansøgninger om ugen.

Opbevaring af personlige oplysninger

Ved udfyldelse af ansøgningen, vil dine personlige data blive opbevaret i op til 12 måneder i vores interne system og herefter blive slettet automatisk.

Ønsker du din ansøgning slettet inden de 12 måneder, eller ønsker du blot at vide hvilke personlige data vi har på dig, bedes du rette henvendelse til os på info@adwise.dk eller telefon 93 20 50 20

Så vil vi selvfølgelig imødekomme dine ønsker.