Fotograf/videomand

Fotograf/ videomand med personlighed og drive

Adwise Media er en af Danmarks dygtigste og mest ambitiøse webbureauer, med hovedsæde i Albertslund.

SØGES TIL AMBITIØST WEBBUREAU

Adwise Media er en af Danmarks dygtigste og mest ambitiøse webbureauer, med hovedsæde i Albertslund.

Siden vores opstart i 2015 er det gået rigtigt stærkt på den fede måde. Og vores kunde portefølje tæller i dag mange hundrede firmaer, fra små nystartede enkeltmandsfirmaer til markedsledende virksomheder.

Du vil hos os blive en del af et team bestående af passionerede individer, der hver i sær er eksperter til det de laver.

Hvilke kompetencer har vores kommende kollega?

Vi er i bund og grund på jagt efter en, der kan tage ansvar for den fulde videoproduktion – fra den indledende samtale med kunden, til den er klippet, graded og klar til at lægge online i annoncer og på kundens website. Det vil sige, at nedenstående parametre skal være opfyldt, før det kan betale sig for dig, at søge stillingen.

Vi har ikke nogen forventning til uddannelse, da vi selv er fra den kreative klasse og ved, at passion alle dage har vundet over uddannelse.

Så om du har produceret musikvideoer eller reklamefilm, betyder ikke noget, så længe du har blik for detaljen, og formår at bruge din værktøjskasse til UG.

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer, men deltid kan også komme på tale for den rette kandidat.

Vores kunder forventer kvalitet

Vi får generelt rigtigt mange ansøgninger fra videografer. Så hvis ikke du kan levere videoer i ca. samme kvalitet som nedenstående, bedes du ikke sende en ansøgning til denne stilling. Drømmer du om at kunne det, men har du endnu ikke kompetencerne, så kan du med fordel ansøge som videopraktikant i stedet for 80% af vores ansatte er folk som vi selv har indlemmet i eliten.

Vi forventer af dig

Du kan forvente

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarkss mest

Ambitiøse marketingbureau
Ambitiøse marketingbureau
A webform by Podio - click here to get yours

Indhent et tilbud