Cases

Et lille UDPLUK AF vores kunders oplevelser

Hos Adwise Media tror vi på at kunderne er de bedste ambassadører af vores produkter.
Derfor har vi bedt et par kunder kommentere på samarbejdet, hvilket står nedenfor.

Hos Adwise Media laver vi dagligt online marketing for flere hundrede virksomheder, så vores erfaring spænder bredt.

Vi er et datadrevet digitalt marketingsbureau, hvilket betyder, at man som kunde hos Adwise drager fordel af den samlede datamængde vi gennem mange år har indsamlet.

Vi tror på at det er det, der giver kunden den stærkeste løsning:
Men en ting er hvad vi siger, en anden er hvad kundernes egen oplevelse er.

Celcius Nordic

Jeg ved at Google er vigtigt, og derfor er det vigtigt for mig at være synlig.

Adwise Media hjælper min virksomhed med mange kanaler. I dag har jeg en rammeaftale på Adwise Flex, hvilket betyder at de bl.a. hjælper med rekruttering af medarbejdere på LinkedIn, så jeg ikke længere skal bruge et dyrt rekrutteringsbureau til det.

Min erfaring er at min screening af medarbejderen altid er det bedste alligevel, og vil faktisk helst selv stå for den del.

Derudover har jeg medierådgivning til mit samlede online setup (jeg har mange forskellige hjemmesider) samt en SEO-konsulent til alle mine hjemmesider og selvfølgelig Adwordshåndtering, og fri support.

For mig er det dejligt at jeg kan ringe et sted hen og få indsigt og overblik over alt jeg har online.

Endvidere er det lækkert at jeg hurtigt, alle ugens dage, online kan se mine statistiker og resultater.

Det er dejligt med en partner, der ikke komplicerer rapporteringen, derfor bliver jeg hvor jeg er.

Celcius Nordic
Christian Hansen

Christian Hansen

Jeg driver en totalentreprise med 24 plus mand, og har ikke tid til at sætte mig ind i alt det IT noget.

Jeg havde brug for en samarbejdspartner, der ved hvad jeg skal bruge og kan levere hurtigt og effektivt.

Jeg har nu været kunde hos Adwise Media i en årrække, og må sige at de bestemt leverer. Jeg har tidligere annonceret lokalt både online og i aviser mm. Men kan se på rapporterne jeg får fra Adwise Media at den mest effektive markedsføring kommer af det arbejde de leverer.

Jeg har siden jeg startede samarbejdet omkring hjemmeside og markedsføring haft vækst i min virksomhed, og synes det er dejligt med en kompetent sparringspartner, der ved hvordan man gennem marketing får de rigtige kunder og projekter ind.

Hjarsø El-Teknik

Jeg startede mit El-firma op i 2016.

Jeg vidste godt at online-delen i dag er vigtig, da jeg selv er fra den generation, der bruger Google meget. Adwise ringede til mig og sagde, at de gerne ville lave en hjemmesideløsning til mig til en fornuftig pris. Prisen var vigtigt for mig, da penge var små da jeg startede op, og derfor skulle bruge mine penge fornuftigt. I første omgang lavede de kun en hjemmeside til mig, da jeg også gerne lige ville se om de kunne levere varen. (jeg kendte dem ikke, og flotte ord er ikke altid det samme som en flot levering)

Da man som ny gerne vil ind på markedet og få noget at lave, tænkte jeg at Google søgemaskineoptimering var noget jeg skulle – det skal lige siges at jeg ikke kender noget til det tekniske omkring optimering af hjemmesider.

Jeg snakkede med Adwise omkring mulighederne, da det viste sig at der var flere veje at gå. (En lille anbefaling: fornuftigt at få en strategi på plads, da marketing i en forkert retning kan koste dyrt)

Jeg må sige at jeg syntes det var mange penge der skulle investeres i marketing, men Martin Madsen, min kontaktperson hos Adwise, havde argumenterne på plads, og overbeviste mig til at prøve deres løsning.

I dag er jeg ikke i tvivl om at det var den rigtige løsning, da jeg har væltet mig i arbejde. Op til 3-4 henvendelser pr. dag. Fra nye kunder. Ikke bare henvendelser, men rigtige betalende KUNDER.

I dag er virksomheden vokset fra at være mig alene til i dag, hvor vi er 4 medarbejdere på fuldtid.

Jeg har brugt Adwise siden min virksomhed startede, og vil fremadrettet blive ved med at bruge Adwise, da jeg ved de leverer. Siden vi startede samarbejdet har vi justeret strategien da min forretning og derved markedsføringsbehov også har udviklet sig.

Jeg anbefaler alle at snakke med Adwise, da de er super kompetente og ikke bare sælger for at sælge.

Hjarsø El-Teknik
Fugtspecialisten

Fugtspecialisten

Jeg valgte Adwise, da de havde en konsulent, der mente at han kunne levere en løsning, hvor mit markedsføringsbudget ville blive reduceret en del. Tidligere havde jeg et budget på over 12.000,- pr. md. og jeg fik da lidt ud af det, men det er bare mange penge at lægge om måneden. Men som konsulenten sagde: man skal ikke være syg for at få det bedre. Nu er det ikke fordi jeg er naiv og tager alles ord for gode varer, det har jeg været i gamet for længe til. Men jeg må indrømme han vidste hvad han snakkede om, og havde en bred forståelse for min forretning, hvilket bestemt er en fordel da jeg arbejder i en speciel branche.

Vi havde lidt udfordringer, da en del af vores SEO-strategi afhang af mit gamle domæne, men det viste sig at min tidligere udbyder havde registreret domænet i sit eget navn og krævede et svimlende beløb for at udlevere det.

Det betød at alt det SEO-arbejde jeg gennem tiden havde betalt til ikke kunne udnyttes.

Adwise lavede så en ny strategi, hvilket i sagens natur blev lidt mere omfattende, da der skulle lægges flere kræfter i løsningen, men i dag ligger jeg højere end mit gamle domæne i søgemaskinerne.

Adwise laver i dag kun SEO for mig og vedligeholder min hjemmeside, da jeg ikke behøver mere. Jeg har rigeligt arbejde, og får primært mit arbejde gennem hjemmesiden, – og mit nuværende budget er under 3000,- pr. md.

Jeg ved godt at jeg måske kunne vælge flere produkter hos Adwise, deres konsulenter er også flinke at sige det løbende, men ærligt hvorfor skal jeg bruge flere penge på markedsføring når det jeg har nu virker?

Adwise er bestemt en oplevelse værd, de er i en branche med mange ufine virksomheder, men holder hvad de lover, og leverer over forventning.

Scandinavisk Dentalservice

Vi er en virksomhed, der har eksisteret i over 30 år. Folk ved godt hvem vi er i branchen og hvad vi står for. Vi arbejder med service som kernen i vores forretning, og vi giver vores kunder mere end de betaler for, hvilket er en af grundende til de kommer igen.

Vi blev ringet op af en konsulent, der mente at han kunne løfte vores profil online, og da vores daværende hjemmeside ikke rigtigt gjorde noget godt for os, valgte vi at sætte tid af til et møde. Da vi ikke er IT-mennesker, og ikke forstår os på hjemmesider eller Google, er det vigtigt at få en samarbejdspartner der kan tage styring på den del.

Efter et behageligt møde med Adwise valgte vi at starte ud med en hjemmesideløsning, hvor de administrerer og vedligeholder alt omkring den.

Man må sige at Adwise Media i den grad har løftet vores online profil. Vi har aldrig rigtig fokuseret på den del af forretningen, da vi ikke får vores kunder online, men gennem messer og relationsarbejde.

Takket være Adwise er vi trådt ind i 2018 med ny hjemmeside samt markedsføring på Google.

Hvis jeg skal sige, hvad der er det bedste for mig ved Adwise, er det deres venlighed og service, da det er en mangelvare i erhvervslivet – det er bestemt noget de praktiserer og eksekverer på højt plan.

En lille ekstra bonus: De hjælper også med Grafisk messemateriale, så vi nu kan holde alle løsninger under et tag.

Vi kan med ro i sindet anbefale Adwise til andre, da vi ved at de er trygge hænder.

Scandinavisk Dentalservice
Dansk Varme

Dansk Varme

Jeg skiftede til Adwise, da jeg fik dem anbefalet gennem en af deres andre kunder.

Vi aftalte at holde et møde, hvor vi skulle gennemgå markedsføring af min webshop som på daværende tidspunkt ikke havde handler. Adwise anbefalede at jeg skulle dele virksomheden op online, så jeg via shoppen handlede nogle produkter, og andre via en ny hjemmeside, Adwise ville lave. Som udgangspunkt syntes jeg, det var lidt voldsomt at skulle betale for at få lavet en hjemmeside, når jeg allerede havde en shop online, men efter lidt tid fik de overbevist mig om at igangsætte deres strategi, hvilket jeg i dag bestemt ikke fortryder. Jeg navigerer i et meget hårdt marked med store konkurrenter og konkurrence, da ordreværdien pr. kunde kan være stor.

Adwise leverede en hjemmesideløsning med fokus på den rådgivende del af min virksomhed, som skulle lede til salg af større pumpeløsninger. I dag leverer Adwise SEO, Adwords og Facebook-annoncering, og man må sige at det er pengene værd.

Det er for nemt at kaste penge efter Google uden at få effekt, hvilket jeg har prøvet mange gange gennem andre leverandører.

Jeg kan på det varmeste anbefale Adwise til andre virksomheder, der vil opleve en optimering af deres online markedsføring.

Sidst må jeg også sige at deres service er en klasse for sig. Aldrig har jeg før oplevet at få så hurtig respons på support som nu.

Craft Soda

Jeg har været kunde hos Adwise Media i flere år nu.

Jeg værdsætter virkelig deres support. Man sender en mail eller ringer og senest 23 timer efter er det klaret, tit sker det faktisk inden for et par timer.

For mig som virksomhedsejer er det en befrielse at have en partner til online identiteten, der bare leverer hurtigt og effektivt.

Jeg har på intet tidspunkt i mit samarbejde med Adwise oplevet manglede tilstedeværelse til trods for at jeg nok ikke er en af deres store kunder.

Min oplevelse er, at der er en professionel tilgang til kunden og opgaven, uanset kundens størrelse. Det er rart!

Craft Soda

Lyder det interessant?..
Så tager vi gerne en uforpligtende snak med dig og/eller et møde, hvor vi kan kigge hinanden i øjnene og trykke hinanden i hånden, så vi kan finde ud af om vi er det rigtige match for hinanden.
..Så ring til os på 93 20 50 20

Få en snak med en specialist?

Kristoffer & Annika er henholdsvis Webdesigner & Adwords Manager i Adwise Media. De samarbejder hver dag med deres kollegaer om, at skabe succes for 350+ danske virksomheder.