MENU

FACEBOOK

Lad os få styr på dit sociale brand

Vi har bred erfaring med Facebook annoncering. Kontakt os for nærmere information.

+1000 loyale kunder

Vi har over 1000 loyale kunder og har lavet mere end 5000 projekter.

4.7/5

5 stjerner på Trustpilot

Vi har 5 stjerner ud af 5 på Trustpilot, baseret på +154 anmeldelser.

+50 dygtige fagfolk

+50 passionerede web -og marketing-nørder og officiel Google partner.

4x Gazelle prisen

Vi har fået Børsen Gazelle prisen i alt 4 gange , både i 2020, 2021, 2022 og i 2023.

Facebook

Få gavn af din tilstedeværelse på Facebook

Facebook er verdens største sociale medie, og dette gør sig også gældende i Danmark, hvor ca. 3,7 mio. mennesker har en Facebook-profil. På baggrund af at så mange mennesker over hele verden bruger Facebook, er Facebook et yderst potentielt og lukrativt medie at annoncere på.

Ved sammenligning af online kanaler, som udbyder en annonceringsplatform, er Facebook en af de billigste, men samtidig også en af de mest effektive kanaler. Du kan som annoncør nå ud til en stor del af din målgruppe, selv med ganske lave budgetter sammenlignet med alternative kanaler.

3 gode grunde til at vælge Facebook

annoncering
Adwise Media?

Ram målgruppen

Eksponer din målgruppe via segmenteret målretning

Flere henvendelser

Få flere henvendelser gennem højere kendskab og aktivitet

Comfort zone

Fuldend din markedsføring ved at blive eksponeret for din målgruppe i sin “comfort zone”

2 typer annoncering

Push-Marketing

Facebook er generelt et push medie, hvilket vil sige, at man skubber sine annoncer ud til målgruppen, og så vidt muligt prøver at udlede en reaktion i form af klik, kommentarer, likes eller hvad du ønsker at målrette dine annoncer efter. Det kan derfor også meget hurtigt blive irrelevant annoncering, hvis ikke målretningen er sat korrekt op, testet og evalueret.

Remarketing

Remarketing er af den type annoncer, som kun bliver synlige, hvis brugeren har udført en handling, som eksempelvis at have interageret med din Facebook-side eller har besøgt din hjemmeside. Denne type annonce er grundlæggende set den mest relevante type annoncering, da den eksponerede allerede har vist interesse for din virksomhed.

Derfor skal du have
Adwise media

 Ved din side
Ved din side

Vi er et dedikeret og datadrevet marketingbureau, som er ved din side hele vejen. Vi er specialiseret i stort set alt inden for online marketing, og det betyder at du trygt kan overlade opgaven til vores hænder, da du med garanti vil kunne mærke forskellen. Vi har specialister inden for ethvert område, og det betyder, at du altid kan forvente den nyeste viden og tiltag.

Set i forhold til Facebook-annoncering, kan du sagtens annoncere selv, men uden den fornødne erfaring og viden, vil dine annoncer hurtigt kunne gå hen og blive en dårlig forretning. 

Facebook kræver dedikation og en proaktiv tilgang, hvis man som annoncør, skal kunne få maksimalt ud af sine annonceringskroner.

Opskriften til en succesfuld Facebook-oplevelse ligger nemlig ikke i selve opsætning, men i forståelsen af, hvordan Facebook fungerer, og de talrige kombinationer og muligheder som er tilgængelige.

– Jonas Rasmussen

Skal vi

ses fast?
ses fast?

Hos Adwise Media A/S, får du tilknyttet en fast medierådgiver.

Det vil sige at du altid har den samme kontaktperson til sparring og udvikling af dine marketingstrategier.

Vi ved at ingen er den bedste til alting, derfor er din medierådgiver supporteret af vores mere end 50 andre specialister, med speciale i Webdesign så kan får en ny hjemmeside der er konverteringsoptimeret, SEO, Google Ads og Facebook.

Indhent et tilbud