Hjemmeside fra kun 4995,- kr.

Ny hjemmeside

Er din hjemmeside langsom, uinspirerende, eller giver den dig bare ikke nogen kunder?
Så lad os lave en ny hjemmside der gør besøgende til varme leads og betalende kunder?

+3000 hjemmesider

Vi har igennem årene bygget mere end 3000 hjemmesider i WordPress.

5/5

5 stjerner på Trustpilot

Vi har 5 fulde stjerner på Trustpilot, baseret på +150 anmeldelser.

+50 dygtige fagfolk

+50 passionerede web -og marketing-nørder og officiel Google partner.

4x Gazelle prisen

Vi har fået Børsen Gazelle prisen i alt 4 gange , både i 2020, 2021, 2022 og i 2023.

WordPress Bureau

WordPress hjemmesider

Konverteringsoptimering

Få en ny hjemmeside der konverterer dine besøgende til varme leads og salg i din forretning.

+15 års erfaring med Webdesign

Vi har igennem de sidste 15 år, lavet kreativ og innovativt webdesign for mange tusinde virksomheder.

SEO venlig hjemmeside

Vi har skabt en platform der er bygget på det anerkendte WordPress CMS system, der gør det nemt for dig, at optimeret din hjemmeside så den ligger i toppen af Google.

Digital Marketing

Ud over at være specialister i Webdesign, har vi også 15 års erfaring som marketingbureau og har specialiseret os i SEO, Google Ads, Facebook Ads m.m.

Hvad siger kunderne?

Se videoerne

Bliv ringet op af en specialist

Udvalgte udtalelser

★★★★★

Jeg allierede mig med ADWISE MEDIA

Jeg allierede mig med ADWISEMEDIA i forbindelse at, jeg skulle åbne min egen klinik og det var den allerbedste beslutning!!

Anders som er min kontaktperson, er på pletten når jeg har brug for hjælp eller rettelser/nye ideer🙏🏼 - Ikke nok med at han handler hurtigt, byder han også ind med egne inputs og på den måde, fungerer vores samarbejde perfekt.

Jeg er så glad for at det er Adwise der står for min hjemmeside og kan i den grad anbefale dem til hver en tid🙏🏼

Læs mindre Læs mere
Julie Andersen
★★★★★
Andreas giver den lige lidt ekstra på servicen

Jeg har jævnligt kontakt med Andreas hos Adwise. Dels for at for rettet indhold på vores hjemmeside, men på det sidste har han også været behjælpelig med andre småopgaver, formateringer, QR kode osv. som var ting jeg ikke selv havde redskaberne til at lave. Andreas svarer typisk på min henvendelser samme dag, hvis ikke ligefrem samme time som jeg har skrevet. Jeg er meget tilfreds med den service jeg har modtaget.

Læs mindre Læs mere

Sarah

★★★★★
God service – også når man har skrevet under på aftalen 🙂

En ting er de gode tilbud og alt kan lade sig gøre inden man er kunde, noget andet er den service man får når man så først er bundet af en aftale.

Hos Media Adwise har vi fået god hjælp og vejledning ved rettelser af hjemmeside og funktioner. Andreas har været en kæmpe hjælp og kontakten har været uden problemer. Alt i alt en god oplevelse med at få en ny hjemmeside og også få hjælp til at få alt på plads.

Læs mindre Læs mere
Sandra Bentsen Edelstein

Udvalgte hjemmesider

Ny flot hjemmeside

Hvorfor bruge os til udvikling af din nye hjemmeside?

Ny hjemmeside WordPress

Som specialiseret wordpress bureau, har vi allerede lavet mere end 3000 sprit nye hjemmesider i WordPress over de seneste 15 år. 

Vores professionelle Webdesignere har over årene forfinet vores frameworks og deres designteknikker, så du ikke bare får en flot ny hjemmeside, men også en hjemmeside der giver dine kunder lyst til at ringe til dig, eller udfylde en kontaktformular.

Det fede ved, at din hjemmeside er bygget på WordPress opensource platform det er, at du nemt og enkelt kan tilgå den og opdaterer tekst, billeder samt oprette nye undersider og blogindlæg, hvis du får behov for dette.

Ny hjemmeside til en god pris

En af fordelene ved, at have sin hjemmeside bygget på WordPress-platformen det er, at vi ikke skal ud og opfinde den dybe tallerken. WordPress er nemlig verdens uden sammenligning bedste CMS System og så er selve platformen 100% gratis. 

Hvilket vil sige at du ”IKKE” skal bruge flere 100.000 kr. på, at få bygget et avanceret CMS System, til at indsætte billeder og tekster når du får en ny hjemmeside.

Du betaler blot for design og udvikling i form af at der skal udvælges de rigtige billeder plugins og moduler samt den rigtige sammensætning der giver dig en flot og funktionel ny hjemmeside.

Ny hjemmeside SEO

Når du køber en ny hjemmeside hos, så sørger vi altid for, at denne er klar til at blive SEO optimeret. Da vi er blandt de absolut bedste SEO Bureauer i Danmark, så kan du også forvente, at vores tilgang til Webdesign sikre, at din nye hjemmesides SEO er bygget ind fra start. 

Hvad skal man husk når man skal have en ny hjemmeside med SEO.

1: Høj hastighed, det løser vi ved at levere din løsning med et af branchens hurtigste webhoteller, samt de bedste plugins til hastighedsoptimering – Hvilket vores erfaring med mere end 3000 hjemmesider sætter os i stand til.

2: En brugervenlig hjemmeside, der er optimeret til smartphones og tablets er et must, hvis du skal gøre dig forhåbning om nummer 1 placeringer med din nye hjemmeside – da Googles algoritme kun har interesse i at levere de bedste resultater til deres brugere.

3: Ud over de 2 ovenstående punkter, så leveres den også med branchens bedste plugins til SEO, så du nemt selv kan optimere din nye hjemmeside uden at skulle være programmeringsspecialist.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Prisen på din nye hjemmeside afhænger af mange ting.

1: hvem laver den? Har du en svorger der engang har leget lidt med noget html og tænker, at det kan han da bare lige bixe sammen, så kan du få den for en flaske vin.

Men ærlig snak så er det sjældent, at det bliver en hjemmeside man er stolt af og selvom prisen er god, så er det nok ikke den du har lyst til at henvis dine kunder til som en professionel forretning

Er fornuftigt alternativ der er giver en rimelig pris på din hjemmeside er, at gå til et webbureau som os.

Vi producere 4 - 500 hjemmesider om året, og har lavet hjemmesider i alle brancher. Så med vores strømlinede processer og omfattende viden om, hvilke elementer der skal til for at lave en flot, hurtig og brugervenlig hjemmesider, der konvertere dine besøgende til varme leads og betalende kunder.

Kan vi producere en hjemmeside, der får din forretning til at fremstå professionel og i tråd med det brand du drømmer om at skabe, til en pris som langt de fleste virksomheder uanset størrelse er enige i er rigtig god.

Hvilke funktioner skal din nye hjemmeside have?

For at kunne give en realistisk pris på en ny hjemmeside, så skal man vide hvilke funktioner den skal indeholde.

For der er en verden til forskel på, at lave en ny hjemmeside med 5-7 undersider der bare skal være et flot og præsentabelt visitkort på nettet.

Og producere en hjemmeside på 4 sprog der indeholder en webshop med 250.000 produkter, der skal kunne skal arbejde sammen med eksterne systemer til lagerstyring.

Vi kan lave det hele men din hjemmesides pris kommer naturligvis til, at afhænge af hvad du ønsker din hjemmeside skal kunne.

Prisen på de hjemmesider vi producere, køre generelt fra små 5000 kr. og op til 250.000,- hvor langt de fleste selvfølgeligt er i den lave ende.

Vi sælger heller ikke mere til vores kunder end de har behov for, og vil til en hver tid stille spørgsmålstegn til den ønskede funktionalitet, hvis ikke det virker til at være en nødvendighed.

Når alt kommer til alt, så er det billigere, at udbygge et eksisterende website med ny funktionalitet end, at bygge alt ind fra starten for så at opdage, det ikk er en nødvendighed.

Et meget godt eksempel er at vi ofte modtager forespørgsler på inkorporering af sprogmoduler i hjemmeside løsninger, hvor stort set alle virksomhedens kunder er fra Danmark og den engelske udgave sjældent vil blive brugt aktivt af de besøgende.

Men med garanti vil gøre det, meget mere omstændigt, at holde hjemmesiden opdateret, da alle undersider nu skal oversættes til flere sprog.

I sådan en situation, er det jo nærlæggende at spørge dig som kunde, om det ikke var noget vi skulle se på senere, hvis du når et punkt hvor det giver mening. Eftersom der ikke er mange, der mener man er mere professionel bare fordi man har en hjemmeside på Engelsk, Tysk eller et af de andre sprog.

Fordelen ved, at en wordpress hjemmeside er modulopbygget, er nemligt, at de ikke behøver være billigere for dig, at få det kodet ind med det samme, da vi plugins som det hedder, der kan tilføjes senere i forløbet.

Driftsomkostninger

Hvad koster din WordPress hjemmeside at holde kørende?

Det er altid dejlig at få en billig hjemmeside. Penge sparet er penge tjent er der nogen der siger. 

Men når du har fået din hjemmeside op og køre, så koster den jo også penge at drifte og vedligeholde.

Her er der typisk 2 løsninger.

Løsning nummer ét er at du selv opretter et webhotel, her svinger priserne typisk mellem 70 kr. og 2000 kr. pr. md. afhængig af hastighed, hvor meget trafik du trækker hvor meget plads du har osv.

Det er genrelt den billige løsning på den korte bane.

Men vær opmærksom på, at her er det også dit ansvar at opdatere plugins, temaer og WordPress.

Hvis der opstår en konflikt, imellem wordpress og nogle af de temaer og moduler der bliver brugt, skal du selv kunne løse det eller betale en webudvikler 1000 kr. pr. time for at finde og løse problemet.

For langt de fleste selvstændige erhvervsdrivende, er det billigere at udlicitere opgaven til en fagmand, da du jo driver en forretning der giver dig timeløn og kan bruge tiden på noget du er god til og tjener penge på.

Men løsningen er desværre også forbundet med en hvis usikkerhed, for hvad koster det i sidste ende at få en webudvikler til at løse din udfordring, hvis han er på timeløn.

Hvordan sikre du dig, at din hjemmeside ikke er usikker og i fare for at blive hacket, og hvis den nu bliver hacket, hvor mange timer tager det så en udvikler at rense dit website for malware og virus?

IT Sikkerhed er her 2024 en af de største trusler for danske virksomheder og det kombineret med GDPR Complience gør det utroligt vigtigt at man har en hjemmeside der lever op til de skrappe krav fra data tilsynet.

Hosting & Support

Skal du have support, opdatering og hosting til din nye hjemmeside?

Men hvorfor bør du vælge

Adwise Media?
Adwise Media?

Responsive webdesign

Alle hjemmesider er lavet i responsivt webdesign, og står knivskarpt på smartphones, tablets og computer

Vi står for designet

Vi tager designmæssige beslutninger, på baggrund af din forretnings målsætninger

SSL-certifikat

Hjemmesiden er websikker, da du får et gratis SSL-certifikat med når du bliver hostet hos os

SEO-venlige løsninger

Alle hjemmesider vi leverer er SEO-klar, da vi fra start af integrerer verdens måske bedste SEO værktøj

Fri support

Hoster du hjemmesiden hos os, får du udvidet support med fri opdatering og vedligeholdelse, uden selv at skulle løfte en finger

Stor erfaring

Vi har arbejdet med WordPress siden 2008

SÅDAN ER VI ANDERLEDES

Vi har med årene lært, hvordan man kombinerer det æstetiske med noget der rent faktisk giver konverteringer – På den måde bliver de besøgende på din nye hjemmeside til varme leads og salg i din forretning.

Jennifer Thomsen

Webdesigner

Derfor har vi valgt
at bruge

WordPress
WordPress

Open Source System

Det betyder at du 100% selv ejer din hjemmeside og teknologien bag

Super brugervenligt

Med vores visuelle opdateringsmodul er det, nemt og ligetil, at opdatere sin hjemmeside

Nemt at SEO-optimere

WordPress er opsat til at man nemt kan implementere SEO

Sådan siger et
par af

vores kunder
vores kunder

1/3 af verdens ca. 2 milliarder hjemmesider, er bygget i WordPress.

Hos Adwise har vi arbejdet med WordPress de sidste 10 år, og for hvert år der er gået er det kun blevet endnu bedre. Vi har for længst rundet 500 kunder og er samtidig blevet langt skarpere på at finde ind til kernen af vores kunders behov.

Skal vi

ses fast?
ses fast?
Hos Adwise Media A/S, får du tilknyttet en fast medierådgiver. Det vil sige at du altid har den samme kontaktperson til sparring og udvikling af dine marketingstrategier. Vi ved at ingen er den bedste til alting, derfor er din medierådgiver supporteret af vores mere end 50 andre specialister, med speciale i Webdesign, SEO, Google Ads og Sociale medier.

Indhent et tilbud