BRUG FOR EN NY HJEMMESIDE?

Selvfølgelig bliver det responsive design!

FÅ EN NY HJEMMESIDE?

Skal du have lavet en ny hjemmeside, så handler det ikke blot om, at der skal implementeres logo, tekster og billeder. En hjemmeside omfatter nemlig meget end disse basale faktorer.

Den visuelle del skal naturligvis være i højsædet, men der er også mange andre ting, der skal tages højde for.

  • Hvilke budskaber skal fremhæves på din nye hjemmeside?
  • I dag er der mere end 200 skærmstørrelser at tage hensyn til. I den forbindelse er det selvfølgelig alfa omega, at din hjemmeside er optimeret, så den fungerer optimalt på alle skærmstørrelser. Det er her, hvor en responsive / mobilvenlig hjemmeside kommer ind i billedet.

  • Hvordan konverterer du bedst dine besøgende til kundehenvendelser?

  • Hvordan sikrer man optimal integration af sociale platforme? (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin mv.)

Dette tager vi højde for, når vi laver en professionel hjemmeside til dig

Alle vores hjemmesider er opbygget i et responsive webdesign, så de fremstår professionelt på alle platforme. Responsive hjemmesider er grundet udviklingen af internettet blevet et must-have. I dag foretages de fleste søgninger ikke længere fra en computer, men i stedet via smartphones og tablets.

Udviklingen resulterede i, at Google ændrede sin algoritme i 2015. Denne ændring af algoritmen betød bl.a., at responsive hjemmesider havde en fordel i forhold til at erobre de højeste placeringer i søgeresultaterne.

Skræddersyet hjemmeside

Hos Adwise Media er det kundens profil, der tages udgangspunkt i. Det er jeres virksomhed, jeres historie – og den kender I bedst. Det er vores opgave at understøtte jeres identitet med vores ekspertviden omkring opbygning af hjemmesider samt at skabe et professionelt visuelt design.

I fællesskab kan vi skabe den bedste løsning

Skal man holde sig gode venner med Google, så er det vigtigt, at man jævnligt opdaterer og vedligeholder sin hjemmeside.

Bestiller du en professionel hjemmeside hos Adwise Media, så får du naturligvis fri support med i pakken. Vi er klar over, at man som selvstændig skal prioritere sin tid på den bedste måde, og derfor ikke altid får opdateret sin hjemmeside. Det er en udfordring, som vi tager højde for i vores løsning. Har du en professionel hjemmeside hos Adwise Media, skal du blot kontakte os, så sørger vi for at opdatere din hjemmeside for dig.

Med en hjemmeside fra Adwise Media har du altid et stærkt og dedikeret hold af professionelle medarbejdere i ryggen. Det er altså den ideelle løsning for dig, der ønsker at fremhæve din virksomhed på den mest professionelle måde online.

RING:                   +45 93 20 50 20
SEND MAIL:        erhverv@adwise.dk

Billede af en ny hjemmeside

Få et uforpligtende tilbud

Ring på telefon 93 20 50 20

Eller udfyld nedenstående formular, så ringer en af vores erfarne konsulenter dig op.

SE OGSÅ ANDRE LØSNINGER

We make wise soloutions

Book et møde nu