KARRIERE

Bliv en del af teamet

Vi søger pt. flere dedikerede ildsjæle, der brænder for at skabe resultater. Vi har branchens bedste marketingløsninger og fantastiske ansættelsesvilkår.

Ledige stillinger

Er du ivrig efter at blive en del af Adwise teamet, så kig på vores stillinger herunder.

Som Gazelle virksomhed i vækst rekruttere vi løbende, det vil sige at 90% af vores stillinger de bliver besat på baggrund af de ansøgninger vi har liggende i databasen.

Vi lever af at have de bedste folk ansat, og hvis det er dig - Så skal du bare sende en ansøgning med det samme.

Vi modtager rigtigt mange ansøgninger hver dag, og gør selvfølgeligt vores bedste for at svarer alle.

 

Account Manager

Drømmer du om, at sælge branchens uden sammenligning bedste marketing-løsninger, imens du bliver betalt rigtigt godt for det.

Vi ved det lyder for godt til at være sandt. Men læs mere om stillingen som account-manager eller ring til os for uddybning af vores løfte.

Selv verdens bedste sælger er ingenting uden det rigtige produkt. Vi har det rigtige produkt og de bedste mentorer.

– Stefan Kjær

Marketing praktikant

Brænder du for marketing, og kunne du tænke dig at kickstarte din karriere i et marketing-bureau, der vækster sine kunders
forretninger?

Vores praktikanter er ikke bare igennem deres praktikforløb, de er rigtige marketing-folk, vi selv ville rekrutterer efter 1 enkelt praktikforløb..

– Mick Guldbach

Kontorelev

Brænder du for administration, og kontorarbejde. Er du ikke bange for en varieret arbejdsdag, hvor bogføring, debitor håndtering og telefonisk kontakt med kunder og leverandører er nøgleordene.

Administrationen er hjertet i Adwise Media og det der sikre, at de andre afdelinger de er kører som smurt.

– Signe Petersen

Fotograf / Videomand

Video bliver en mere og mere central del af digital marketing. Brænder du for at producere forretningsfilm og content til sociale medier, så er du vores nye videograf.

Vi ser kæmpe spring på nogle gange flere 100% i konverteringerne for vores kunder, når vi producere video indhold og billeder til dem.

– Mick Guldbach

Webdesigner

Brænder du for at lave lækre hjemmesider, der er mere end bare et visitkort.

Kunne du tænke dig, at arbejde med branchens flotteste materiale og levere konverteringsoptimerede websites sammen med branchens bedste designere?

90% af vores kunder har marketing hos os, derfor skal de hjemmesider vi producerer være i top. Både hvad angår design men i lige så høj grad konverteringsoptimering.

– Kristoffer Palm

Piccolo/Piccoline

Er du vores nye piccolo/piccoline?

Vi søger lige nu en ungarbejder til en bred vifte af arbejdsopgaver/ansvarsområder

Personen vi søger, kan med fordel have passion for online marketing, hjemmesider og lignende, da man ikke kan undgå at blive klogere på den digitale verden hos os.

Websupporter

Vores supportafdeling er hjertet i forretningen. Da det at vores kunder kan få løst deres udfordringer hurtigt, effektivt og til mindst mulig gene, står højt på deres prioriteringsliste. 

Flotte websites skaber glade kunder, men god nærværende support skaber loyale kunder. Det er derfor jeg efter 15 år i branchen, stadig elsker at lave support.

– Kristoffer Palm

Marketing Manager

Håndter dine kunders marketing 360 grader. Få branchens uden sammenligning bedste lønpakke -og bonusordning. Skab resultater sammen med branchens mest kompetente kollegaer.

Jeg rekrutterer gerne fra toppen af dansk marketing. Men 80% af vores medarbejdere er oplært og indlemmet i marketing-eliten her hos os.

Uanset hvilket niveau du er på, så kan du udvikle dig sammen med os.

– Martin Hansen

SEO Medarbejder

Skal flettes med marketing manager.

Vi rekrutterer gerne fra toppen af dansk marketing, men 50% af vores medarbejdere har vi selv oplært og indlemmet i marketing-eliten gennem vores gennemarbejdede praktikforløb.
– Esben Bro

Mødebooker

Adwise Media er kendt for at være dem der leverer kunder til vores kunder, hvilket over årene har givet os en fantastisk vækstkurve.

Men det er i lige så høj grad fordi, at vi er gode til at booke møder med de rigtige virksomheder, de virksomheder som vi ved at vi kan hjælpe.

Ingen salg uden møder. Vi kender om nogen værdien af en god solid mødebooker, der smider de helt rigtige møder i kalender.

– Stefan Kjær

Socialmedia Manager

Skal flettes med marketing manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse gravida iaculis vulputate. Duis accumsan tincidunt diam sed mattis. Phasellus eget metus..

– Mangler navn

Mediegrafiker elev

Skal sløjfes og rederictes til webdesigner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse gravida iaculis vulputate. Duis accumsan tincidunt diam sed mattis. Phasellus eget metus.

– Mangler navn

Administration

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse gravida iaculis vulputate duis accumsan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse gravida iaculis vulputate. Duis accumsan tincidunt diam sed mattis. Phasellus eget metus.

– Mangler navn
BLIV EN DEL AF TEAMET

Bliv en del af teamet

Adwise Media har siden vi startede haft en helt fantastisk vækstkurve. Det har vi haft fordi vores kunder elsker os. Årsagen til at vores kunder elsker os er, at vi har en håndfuld dedikerede medarbejdere, der ikke stiller sig tilfredse med middelmådighed. Den slags medarbejdere er vi afhængige af, hvis vi i fremtiden skal opretholde vores succes og fortsætte vores vækst. Så uanset om du anser dig selv for værende en af branchens skarpeste hoveder eller en af de største talenter, så hører vi gerne fra dig.

Vi rekrutterer løbende

Vi er altid på jagt efter de dygtigste profiler!

Så uanset om du er Adwords Specialist, Social pro, Udekørende Sælger, Webdesigner, Mødebooker, SEO Specialist eller flere af delene. Så skal du uanset stillingsbetegnelse kunne sige ja til følgende:

Har du det på samme måde, så vil vi rigtigt gerne høre fra dig, for så kunne du meget vel gå hen og blive den næste succes historie. Bemærk at 90% af vores stillinger bliver besat, inden vi når at slå dem op, så du kan med fordel udfylde vores online ansøgningsskema, hvis du vil ligge forrest i feltet næste gang vi står og mangler en med lige netop dine kvaliteter.

Ansøg job
Ansøg job
A webform by Podio - click here to get yours

KARRIEREMULIGHEDER I ADWISE

Hos Adwise Media rekrutterer vi gerne fra toppen af dansk online marketing, men vi nyder også at uddanne fremtidens marketing specialister. Derfor er det ikke et must at have minimum 5 års praktisk erfaring og en cand. Merc. i bagagen for at blive en del af holdet. Uanset erfaring og niveau, vil vi altid have en forventning om at du udvider dine kompetencer løbende, og vi ved at der altid er mulighed for at blive en endnu bedre udgave af dig selv.

Hvordan kan jobbet i Adwise bidrage til min professionelle udvikling?

Skal vi

ses fast?
ses fast?

Hos Adwise Media A/S, får du tilknyttet en fast medierådgiver.

Det vil sige at du altid har den samme kontaktperson til sparring og udvikling af dine marketingstrategier.

Vi ved at ingen er den bedste til alting, derfor er din medierådgiver supporteret af vores mere end 50 andre specialister, med speciale i blandt andet Webdesign hvis du skal have en ny hjemmeside, SEO, Google Ads og Facebook.

Indhent et tilbud