Karriere i Adwise Media

Bliv en del af teamet

Adwise Media har siden vi startede haft en helt fantastisk vækstkurve. Det har vi haft fordi vores kunder elsker os. Årsagen til at vores kunder elsker os er, at vi har en håndfuld dedikerede medarbejdere, der ikke stiller sig tilfredse med middelmådighed. Den slags medarbejdere er vi afhængige af, hvis vi i fremtiden skal opretholde vores succes og fortsætte vores vækst. Så uanset om du anser dig selv for værende en af branchens skarpeste hoveder eller en af de største talenter, så hører vi gerne fra dig.

Karrieremuligheder i Adwise

Hos Adwise Media rekrutterer vi gerne fra toppen af dansk online marketing, men vi nyder også at uddanne fremtidens marketing specialister. Derfor er det ikke et must at have minimum 5 års praktisk erfaring og en cand. Merc. i bagagen for at blive en del af holdet. Uanset erfaring og niveau, vil vi altid have en forventning om at du udvider dine kompetencer løbende, og vi ved at der altid er mulighed for at blive en endnu bedre udgave af dig selv.

Vi rekrutterer løbende

Adwords Specialister, Socialmedia Managers, Udekørende Sælgere, Webdesignere, Mødebookere og SEO Specialister. Den rigtige medarbejder for os kan uanset stillingsbetegnelse sige ja til følgende:

  • Du er proaktiv
  • Du er hårdtarbejdende
  • Du er god til at kommunikere
  • Du brænder for dit fag
  • Succes er ikke noget du drømmer om, det er noget du kræver af dig selv hver dag.

Har du det på samme måde, så vil vi rigtigt gerne høre fra dig, for så kunne du meget vel gå hen og blive den næste succes historie. Bemærk at 90% af vores stillinger bliver besat, inden vi når at slå dem op, så du kan med fordel udfylde vores online ansøgningsskema, hvis du vil ligge forrest i feltet næste gang vi står og mangler en med lige netop dine kvalitetet.

Hvordan kan jobbet i Adwise bidrage til min professionelle udvikling?

  • Du får lov at sparre med nogle af branchens dygtigste mennesker.
  • I starten af din ansættelse, vil der blive lagt en personlig udviklingsplan, som vi kommer til at følge igennem din karriere og sikre at du når dit max potentiale.
  • Du kommer til at have ansvar for din egen kunde portfølje.

Ledige stillinger

Er du ivrig efter at blive en del af Adwise teamet, så kig på vores ledige stillinger herunder. Kan du ikke finde din drømmestilling, skal du være mere end velkommen til at søge uopfordret. Vi slår stillingerne op løbende, som behovet opstår.

Ansøg job

A webform by Podio - click here to get yours

Ansøg om jobbet her

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og vil gerne love at den blive læst igennem, da vi tager vores ansøgere meget seriøst, i og med det er potentielle fremtidige kollegaer.

Derfor forventer vi selvfølgelig også at du som ansøger, tager os seriøst og kun sender en ansøgning hvis du har en interesse i jobbet og ikke sender den fordi du skal sende 2 ansøgninger om ugen.

Opbevaring af personlige oplysninger

Ved udfyldelse af ansøgningen, vil dine personlige data blive opbevaret i op til 12 måneder i vores interne system og herefter blive slettet automatisk.

Ønsker du din ansøgning slettet inden de 12 måneder, eller ønsker du blot at vide hvilke personlige data vi har på dig, bedes du rette henvendelse til os på info@adwise.dk eller telefon 93 20 50 20

Så vil vi selvfølgelig imødekomme dine ønsker.

Ønsker du at høre hvorfor AdWise Media er den bedste arbejdsplads for dig?