Marketing praktikant

Praktikant med personlighed og drive

Adwise Media er en af Danmarks dygtigste og mest ambitiøse webbureauer, med hovedsæde i Albertslund.

MELD DIG IND I MARKETING-ELITEN

Brænder du for marketing, og kunne du tænke dig at kickstarte din karriere i et marketing-bureau, der vækster sine kunders forretninger?

Vi oplærer dig så du skaber værdi for vores kunder, og skaber du værdi for vores kunder, vil du være en kvalificeret kandidat i de fleste marketingbureauer.

Hvordan fungerer praktikforløbet?

Du vil blive kørt igennem vores praktikforløb, der er baseret på vores “action beats knowledge” princip. Vi tror inderligt på at 3 måneder hos os giver dig flere ressourcer og mere brugbar viden, som du kan tage med ud på arbejdsmarkedet end 3 år mere på en skole.

Igennem forløbet vil du selvfølgelig have løbende sparring og uddannelse med vores senior marketingspecialister, ligesom de løbende kommer til at vejlede dig i det arbejde du laver. For hos os kommer du til at arbejde med rigtige kunder og rigtige forretninger, og derfor skal vi også være 110% sikre på, at det output som vi leverer til dem er noget som vi alle kan være stolte over.

Med andre ord er du ikke alene med ansvaret, men du for lov at arbejde selvstændigt i rammer, der giver dig de bedste forudsætninger for at tage din karriere til et nyt niveau og gøre dig selv attraktiv på arbejdsmarkedet.

Hvilke retninger kan du vælge i praktikken?

Kunne vi gøre dig til verdensmester i alt på et enkelt praktikforløb, så havde vi gjort det. Men virkeligheden er, at hvis du skal stå på den anden side og være den bedste udgave af dig selv, og hvis vi som virksomhed også skal nå, at få noget ud af de ressourcer vi kaster i at oplære dig, så skal vi vælge en retning.

Vi finder i samråd den vej, der giver bedst mening for dig, baseret på dine karrieremål og laver en uddannelsesplan, der underbygger dette.

Er der spørgsmål til stillingen kan du ringe til Mick Guldbach på telefon: 93 40 40 50 eller sende en mail til mick@adwise.dk

Vi har følgende muligheder

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks mest

Ambitiøse marketingbureau?
Ambitiøse marketingbureau
A webform by Podio - click here to get yours