Hvem er Adwise?

Siden 2015 har Adwise Media udviklet sig positivt, fundamentet er fra start bygget på faglighed og passion til faget. Teamet vokser løbende, og består i dag af mange individuelle specialister, der i daglig sparring og tværfagligt arbejde med kollegaer, leverer markedets bedste online løsninger til vores kunder.

Kristoffer Palm

Webdesigner
10 års erfaring med udvikling og design af webløsninger, med fokus på konverteringsoptimering og brugeroplevelse. Specialiseret i WordPress og Magento, med en bred teknisk erfaring som sikrer at alt fungerer optimalt.

Annika Terkildsen

Grafisk Design & PPC
Uddannet inden for Grafisk Design og konverteringsoptimering, og har efterfølgende Specialiseret og certificeret sig i PPC-markedsføring med fokus på sammenhængen mellem funktionalitet og æstetik.

Janus Halvorsen

SEO Konsulent
SEO specialist med fokus på helhedsorienterede indsatser, som skaber langtidsholdbare resultater. Desuden Content Marketing specialist med fokus på at skabe indhold, der konverterer.

Stine Felicia Frisendal Riis

Kommunikations specialist
Kommunikations specialist med forståelse for at at videreformidle de tekniske termer i et letforståeligt billedligt sprog.

Mick Guldbach

Partner
Specialiceret i online marketing siden 2008. Fokus er altid at skabe konvertering og den mest effektive annoncekrone. Baggrund, som webdesigner og SEO Specialist. Arbejder i dag primært med PPC, men tager altid udgangspunkt i dynamikken med de andre kanaler.

Martin Madsen

Partner
Specialiseret i medierådgivning og online strategier med konverterings effektivisering som primær fokus

Martin Hansen

Marketing & Social Media
Uddannet inden for Markedsføring og økonomi med fokus på operationel markedseksekvering, hvilket muliggør den mest effektive samt udførlige markedsføringsstrategi. Efterfølgende specialiseret samt certificeret i resultatsskabende PPC-markedsføring.

Dennis Ihlemann-Priess

Webdesigner
Bred erfaring med at udvikle og designe digitale løsninger samt fokus på den grafiske og brugervenlige oplevelse. Specialiseret i WordPress.

Jonas Rasmussen

PPC Manager
Uddannet inden for markedsføring og økonomi med certificeringer i digital og online markedseksekvering. Speciale i Google Ads og Facebook annoncering. Hvilket muliggør den mest effektive markedsføringsstrategi.

Dig

Din stilling
Skal dit billede være her? Gå ind på vores Karriere side og se vores ledige stillinger. Måske er du den næste medarbejder i Adwise Media.

 

Dig

Din stilling
Skal dit billede være her? Gå ind på vores Karriere side og se vores ledige stillinger. Måske er du den næste medarbejder i Adwise Media.

 

Mikkel Thorsen

PPC Manager
Udannet og specialiseret inden for markedsføring, med fokus på digital og online tilstedeværelse. Stort fokus på strategisk- og analytisk brug af vores kunders data. Et at husets PPC-managere med speciale i Google ads og Facebook annoncering.

 

Fordele hos Adwise

At man som virksomhed kan samle sine løsninger under et tag, er en fordel på flere måder. En kontaktperson at ringe til, og et helt hold af specialister til at løfte den online løsning, skaber en optimal samhørighed og effektforøgelse af virksomhedernes online profil.