Hvem er Adwise?

Siden 2015 har Adwise Media udviklet sig positivt, fundamentet er fra start bygget på faglighed og passion til faget. Teamet vokser løbende, og består i dag af mange individuelle specialister, der i daglig sparring og tværfagligt arbejde med kollegaer, leverer markedets bedste online løsninger til vores kunder.

Kristoffer Palm

Webdesigner
10 års erfaring med udvikling og design af webløsninger, med fokus på konverteringsoptimering og brugeroplevelse. Specialiseret i WordPress og Magento, med en bred teknisk erfaring som sikrer at alt fungerer optimalt.

Annika Terkildsen

Grafisk Design & PPC
Uddannet inden for Grafisk Design og konverteringsoptimering, og har efterfølgende Specialiseret og certificeret sig i PPC-markedsføring med fokus på sammenhængen mellem funktionalitet og æstetik.

Alexander Pedersen

SEO ansvarlig
Uddannet Multimediedesigner med speciale i søgemaskineoptimering. Sørger for holistisk sammenfletning mellem opbygning, indhold og indretning af hjemmeside så den opnår bedst mulige synlighed på Google’s søgeindeks.

Stine Felicia Frisendal Riis

Kommunikations specialist
Kommunikations specialist med forståelse for at at videreformidle de tekniske termer i et letforståeligt billedligt sprog.

Mick Hansen

Partner
Specialiceret i online marketing siden 2008. Fokus er altid at skabe konvertering og den mest effektive annoncekrone. Baggrund, som webdesigner og SEO Specialist. Arbejder i dag primært med PPC, men tager altid udgangspunkt i dynamikken med de andre kanaler.

Martin Madsen

Partner
Specialiseret i medierådgivning og online strategier med konverterings effektivisering som primær fokus

Viktoria Pedersen

Bogholder
Uddannet bogholder med 25 års erfaring. Administrerer kundernes kontrakter. Har styr på kundernes indbetalinger. Taler gerne med vores kunder og altid med et smil i stemmen.

Martin Hansen

Marketing & Social Media
Uddannet inden for Markedsføring og økonomi med fokus på operationel markedseksekvering, hvilket muliggør den mest effektive samt udførlige markedsføringsstrategi. Efterfølgende specialiseret samt certificeret i resultatsskabende PPC-markedsføring.

Martin Duus

Webudvikler
Specialiseret i CMS og E-commerce. Har arbejdet med en række forskellige systemer. Heriblandt WordPress, Joomla, Drupal, Umbraco m.v.
Up-to-date med de nyeste medieteknologier.

Dig

Din stilling
Skal dit billede være her? Gå ind på vores Karriere side og se vores ledige stillinger. Måske er du den næste medarbejder i Adwise Media.

Fordele hos Adwise

At man som virksomhed kan samle sine løsninger under et tag, er en fordel på flere måder. En kontaktperson at ringe til, og et helt hold af specialister til at løfte den online løsning, skaber en optimal samhørighed og effektforøgelse af virksomhedernes online profil.