GRAFISK DESIGN TIL DIN VIRKSOMHED

Visuel synergi

Grafisk Design

Driver man en virksomhed i dag, er man nødt til at gøre sig nogle overvejelser om sin visuelle profil. Adwise Media er bevidste om, hvor vigtigt det er, at man som virksomhed præsenterer sig æstetisk, hvilket omfatter både logo, visitkort, brevpapir m.v. I dag er det helt naturligt, at virksomheder gerne vil sælge sig selv på at levere kvalitetsarbejde, hvor der også er fokus på at sikre et højt serviceniveau. Det er et faktum, at grafisk design spiller en stor rolle, når det handler om at fremstå professionelt udadtil.

Tænker man i grafisk design, uanset om det er logo, visitkort eller en grafisk pakke, så er der mange elementer, der skal med i overvejelserne. Det gælder bl.a. disse elementer:

  • Hvilket visuelt udtryk ønsker man at sigte efter?
  • Hvem er modtageren af budskabet?
  • Hvilket budskab ønsker man at sende?

  • Hvordan ser ens øvrige grafiske identitet ud?

  • Er der noget, der skal kunne anvendes flere gange?

  • I hvilken kontekst skal det kunne anvendes?

Adwise Media vil med vores erfaring og kvalifikationer inden for grafisk arbejde i samarbejde med dig sikre den optimale løsning, hvor der er taget hånd om selv de mindste detaljer

Grafisk design betyder, at løsningen er lavet i vektor format, hvilket medfører, at det er fleksibelt i forhold til størrelse og format. Således kan grafisk design anvendes til både visitkort, arbejdstøj, firmatøj, fagblade og meget mere.

Adwise Media varetager alle opgaver inden for grafisk arbejde – både større og mindre opgaver. Det kan f.eks. omfatte design af visitkort eller en stor kompleks grafisk løsning til et designkatalog e.l. Har du brug for nyt grafisk design, så står vi altid til rådighed.

RING:                   +45 93 20 50 20
SEND MAIL:        erhverv@adwise.dk

NÅ UD TIL FLERE KUNDER

Visuel identitet og branding

SE OGSÅ ANDRE LØSNINGER

We make wise soloutions

Book et møde nu