SEO Medarbejder

SEO Medarbejder med personlighed og drive

Adwise Media er en af Danmarks dygtigste og mest ambitiøse webbureauer, med hovedsæde i Albertslund.

SØGES TIL AMBITIØST WEBBUREAU

Målrettet SEO-Specialist søges til innovativt webbureau

Adwise Media er blandt Danmarks mest innovative webbureauer, og laver allerede i dag markedsføring for 350+ Danske virksomheder. Men ambitionerne er meget større, og for at fortsætte vores formidable vækstkurve, skal vi fortsætte med at levere ekstraordinære resultater for vores kunder. For at levere ekstraordinære resultater for vores kunder, skal vi have de mest dygtige og visionære medarbejdere i branchen.

Det er her du kommer ind i billedet. For vi søger i øjeblikket en innovativ SEO-Specialist til vores SEO-team.

Din profil

Vi rekrutterer gerne fra toppen af dansk marketing, men 50% af vores medarbejdere har vi selv oplært og indlemmet i marketing-eliten gennem vores gennemarbejdede praktikforløb.

Derfor er det ikke vigtigt for os, at du har 5 års bureauerfaring om end det selvfølgelig er en merit, men det der betyder mest for os er, at du er villig til at gå hele vejen, og ved hvad det vil sige at arbejde struktureret og målrettet, lige som du skal nære en kompromisløs og inderlig passion for marketing.

Kan du sige ja til ovenstående så er du langt.

Folk der nyder at gå på arbejde er mere effektive

Skal man kunne arbejde hårdt og effektivt uden at brænde ud, har vi erfaret at vi er nødt til at have det sjovt sammen. Derfor har vi både bordfodbold og bordtennis til pauserne. Samt mad- og sodavandsordning (vi er jo nørder ik’).

Vi har også en Chill-out lounge, hvor man kan sidde og fordybe sig i arbejdet eller holde et casual møde med en kunde eller en kollega.

Sidst men ikke mindst holder vi masser af fede firmaarrangementer, hvor vi senest har prøvet highropping, gokart, limousinetur, middag på Mash Penthouse, for ikke at glemme en tur til den lokale perle Badesøen i Albertslund.

Vi forventer af dig

Du kan forvente

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarkss mest

Ambitiøse marketingbureau
Ambitiøse marketingbureau
A webform by Podio - click here to get yours

Indhent et tilbud