Job Marketing Manager

Er du vores nye Marketing Manager?

Vi har allerede et af Danmarks bedste marketing-teams. Men vi vokser og er derfor på jagt efter den næste dygtige Marketing Manager til vores København eller Vejle afdeling.

Vi har en fantastisk arbejdsplads!

Hvad elsker vores nuværende Marketing Managers ved at arbejde i Adwise Media?

Et ekstraordinært sammenhold og en social kultur, som ingen af os har oplevet andre steder – det er en af de primære årsager til at vores marketing-folk i Adwise Media trives så godt.

Derudover er det intet mindre end en befrielse at få lov til at arbejde 360 grader med egne kunder, og slippe for alt bureaukratiet mellem SEO-, Google Ads- og Facebook-afdelingerne.

Du har din egen kundeportefølje, og derfor er du helt inde i din kundes situation og behov. Det betyder også at du har lov til at gøre hvad du vurderer, er det bedste for din kunde – helt uden at skulle spørge om lov.

De fleste af os har en primær baggrund inden for en af de marketingdiscipliner vi tilbyder. Derfor er videndeling en fast og integreret del af hverdagen og du kan koncentrere dig om lige præcis den disciplin, du er allerbedst til – og søge råd ved din kollega, som er specialist i noget andet.

Dit job som Marketing Manager

Som Marketing Manager får du ansvar for din egen portefølje af kunder.

Du kommer til at planlægge dine kunders marketingstrategi og bliver ansvarlig for alle dine kunders marketingkanaler. Derudover skal du sikre, at resultaterne af din indsats løbende bliver afrapporteret til kunden.

Det er en klar fordel, hvis du er dygtig i verbal kommunikation, da telefonen er vores foretrukne kommunikationsredskab.

Vores kunder køber digitale løsninger, men foretrækker menneskelig kommunikation.

Start ansøgningsprocessen nu!

Vi forventer af dig

Lær ledelse og vær aldrig alene i jobbet som Marketing Manager

Ud over at have branchens dygtigste kollegaer ved din side, bliver du mentor for en praktikant 2 gange om året.

I kommer til at være Batmand og Robin. Din praktikant kommer til at kunne de samme ting som dig, så snart han/hun er igennem vores onbording-forløb.

Dit job er at kvalitetssikre din praktikants arbejde, så alt arbejde lever op til den rette kvalitet, inden det kommer videre til kunden – du er nemlig den professionelle, der har det endelige ansvar for de kunder, der ligger i din portefølje.

Du kommer ikke til at være alene med ansvaret for din rekrut, men din rekrut er et super side kick i din hverdag, når der skal eksekveres.
Alle Marketing Managers er derfor også ret hurtigt erfarne ledere, uden at de skal forholde sig til det overordnede ansvar.

Det er noget vi alle enstemmigt synes er virkeligt fedt, da ledelseserfaring er noget mange af os efterstræber.

Vi forventer af dig

Du kan forvente

Vi har arbejdet med 1000+ virksomheder

Se et lille uddrag herunder

Indhent et tilbud