BLOGINDLÆG

3 tips til en konverteringsoptimeret hjemmeside

Stine Frisendal

En arbejdsplads består af mange forskellige mennesker, som kommer med hver sin bagage. Hvordan kan du som leder styrke og lede dine medarbejdere, så teamet arbejder optimalt? Ved at tage højde for, hvilke personlighedstyper du har i dit team, kan du bedre lede dine medarbejdere. Det skaber bedre trivsel for medarbejderne, og det får teamet til at arbejde optimalt. Det er vigtigt at kende disse 4 typer af medarbejdere, da alle tjener et formål og har hver deres foretrukne rolle i en virksomhed.  Hvis du som iværksætter skal lave rekruterring af nye medarbejdere kan de være meget nyttigt for dig at vide hvilke typer du skal sigte efter og ansætte. Lad os gennemgå 4 forskellige personlighedstyper, og hvad der kendetegner dem. Så har du mulighed for at finde ud af, hvilke typer du har, eller gerne vi have i dit team:

1. Administratoren

Administratoren elsker systemer. Arbejdet handler mest om at indføre processer og reglementer, som skal følges til punkt og prikke. Administratoren trives godt, når der er et klart hierarki i organisationen, og går ind for en klar kommandovej. Administratoren er god til planlægning, struktur, systematik og orden. Personen har altid det store og forkromede overblik.

2. Entreprenøren

En entreprenør er iværksætter, og sætter hele tiden spørgsmål til arbejdsgange og processer. Personen er hurtigt til at få nye ideer og igangsætte nye tiltag. Der er ikke langt fra tanke til handling, hvilket medfører at mange af de både, som bliver sat i søen, desværre når at synke undervejs, da de ikke bliver fulgt til dørs. Han eller hun gør sig mange tanker om de opgaver arbejdspladsen bør lave, og de metoder den bør anvende. Personen lever i nuet, er spontan, forandringsvillig og begejstret.

3. Integratoren

Integratoren er rigtig god til sociale sammenhænge, hvor der er konflikter at løse. Personen går op i at folk omkring ham har det godt. Er god til at skabe kompromisser og løse problemer mellem andre. Det er integratoren, der som regel er den, der skaber det sociale på en arbejdsplads eller i et fællesskab. Er god til at lytte, kommunikere og skabe en god stemning.

4. Producenten

En producent er ekspert på sit arbejdsområde – meget engageret, men er ikke så god til at lade sin begejstring smitte af på andre. Han eller hun lægger uanede timer på kontoret, og er altid den første til at komme, og den sidste til at gå. En producent træder altid til, hvis nogen har problemer med at nå sine opgaver, men er dårlig til at uddelegere sit eget arbejde. Producenten kan være meget egocentreret, og sætter ofte pris på konkurrence. Har et stort drive og en god portion selvtillid. De 4 medarbejdertyper er selvfølgelig meget forenklede eksempler på, hvordan forskellige medarbejdere arbejder og fungerer på en arbejdsplads. Alle mennesker vil have lidt af hver type i sig, men hvor én eller flere af typerne er dominerende og træder tydeligere frem. Så snart du ved hvilke typer medarbejder, som du har i dit team på din arbejdsplads, har du nu muligheden for at tilpasse din ledelse så du får det optimale ud af medarbejderen. Men hvordan skal du så lede de forskellige medarbejdertyper, så du får det optimale ud af dem? Det vil jeg behandle i mit næste indlæg, så læs med igen i næste måned og bliv klogere.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Relaterede indlæg

Call-Tracking

Esben Bro Hvad er Call-Tracking? Call-Tracking er et smart sporingsværktøj, som bruges til at sammenkæde dine markedsføringstiltag med dine indgående telefonopkald, for på denne måde

Læs mere »

Indhent et tilbud