HJEMMESIDE

Styrk din konvertering på dit website

WordPress er uden sammenligning verdens mest brugte CMS-system, og den platform flest hjemmesider er bygget på.

Account Manager

Med vinderblod i årene søges til ambitiøst webbureau

Adwise Media er en af Danmarks dygtigste og mest ambitiøse webbureauer, med hovedsæde i Albertslund.

Siden vores opstart i 2015 er det gået rigtigt stærkt på den fede måde. Og vores kunde portefølje tæller i dag mange hundrede firmaer, fra små nystartede enkeltmandsfirmaer til markedsledende virksomheder.

Du vil hos os blive en del af et team bestående af passionerede individer, der hver i sær er eksperter til det de laver.

Ansøg job
Ansøg job

her skal formularen være

DIT JOB SOM ACCOUNT MANAGER

Som Account manager vil du have ansvaret for at booke og afholde møder med virksomheder, der kunne tænke sig at få flere kvalificerede kundehenvendelser end de får i dag.

Med andre ord er dit job at finde de virksomheder der kunne have behov for det vi tilbyder og give dem muligheden for, at få en marketingløsning hos et bureau der rent faktisk holder, hvad de lover.

Win-win eller ingen aftale er den centrale kerneværdi i Adwise Media og derfor tilbyder vi ikke produkter som vi ikke kan stå 100 % inde for.

Forretningen er bygget på win-win princippet, hvilket med årene har vist sig, at være den helt rigtige forretningsmodel bl.a. fordi det er nemmere, at sælge et produkt man også selv tror på.

KUNNE DU TÆNKE DIG AT BLIVE EN DEL AF DANMARKS MEST AMBITIØSE MARKETINGBUREAU?

Vi forventer af dig

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

Du kan forvente

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Skal vi

ses fast?
ses fast?
Hos Adwise Media A/S, får du tilknyttet en fast medierådgiver. Det vil sige at du altid har den samme kontaktperson til sparring og udvikling af dine marketingstrategier. Vi ved at ingen er den bedste til alting, derfor er din medierådgiver supporteret af vores mere end 20 andre specialister, med speciale i Webdesign, SEO, Google Ads og Sociale medier.

Indhent et tilbud